Hersenwerk voor honden

Hersenwerk voor honden zet honden geestelijk aan het werk, daagt uit en stimuleert de zintuigen door lekkers of een voorwerp te verstoppen in een puzzel.

Een puzzel, wat is nu eigenlijk een puzzel, je hebt kant en klare puzzels, maar je hebt ook huis-, tuin- en keukenpuzzels, die gewoon in je schuur, keuken of woonkamer naar je liggen te kijken en liggen te wachten todat ze gebruikt gaan worden. Voordat je je hond Hersenwerk kunt bieden zal je eerst zelf je eigen hersenen moeten laten kraken, om je hond te leren zien en puzzels in materialen te gaan zien.

Hersenwerk is voor steeds meer honden en hun baasjes een geweldig leuk en uitdagend tijdverdrijf, maar Hersenwerk doet nog zoveel meer.

Honden kunnen geen handleidingen lezen, jij zult de handleiding van je hond moeten zijn en de puzzel stap voor stap aanbieden aan hem.
Wat zijn de kosten?

De kosten voor ongeveer een uur les zijn €35,00.

Woont u in een straal binnen 10km van Uden dan blijft het bij €35,00, anders komt er €5,00 benzinekosten boven op tot een straal van 25km.
Woont u buiten een straal van 25km dan kunt u een prijsopgave laten doen.

Wil je meer weten en leren over Hersenwerk, vraag gerust een privé les aan en ik neem je met heel veel plezier mee in de wonderen wereld van het Hersenwerk voor honden.

Houdt ook je ongewenste mail of spam box in de gaten als je onderstaand formulier invult en voeg info@dierenlantijntjes.nl toe aan je vertrouwde contactpersonen