Blogs

Laat je hond uit met gezond verstand

Wat doe jij met je hond als je hem uitlaat? Kijk naar hem, ben je bezig op je telefoon, kijk je rond en geniet je van de omgeving? Ben je eigenlijk bewust wat je doet tijdens je dagelijkse uitlaatrondes?

Lees gauw verder

Mijn hond kan zitten!!!

Een van de eerst 'kunstjes' die je hond waarschijnlijk kan is zitten op commando. Hoe vaak vraag jij dit commando aan je hond en is dat echt noodzakelijk?

Lees gauw verder

Sneeuw, pekel en hondenpootjes

Sneeuw, ijs en pekel zijn niet fijn voor hondenpootjes. Het kan zorgen voor mank lopen en wondjes onder de voetzooltjes. Hoe ga je om met dit probleem dat lees je hieronder.

Lees gauw verder

Eikels en honden

Wat is het gevaar van eikels voor honden en waarom mogen ze dese niet opeten.

Lees gauw verder

Vakantie perikelen met de hond

Caravan, tent en vouwwagen zijn bij sommige mensen alweer uit het stof gehaald. De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent voor velen op vakantie. Lekker erop uit met het gezin en genieten van de rust, de stilte, de mooie omgeving en de gezelligheid van de camping, van het hotel of van een huisje.

Lees gauw verder

Je hond en warm weer

Honden zijn allemaal anders en daarom is er geen standaard procedure die je kan volgen hoe om te gaan met warmte voor de hond. Wel zijn er een aantal algemene handige tips waar je rekening mee kunt houden om de warme dagen zo aangenaam mogelijk te maken voor je hond.

Lees gauw verder

De nare kruipers zijn er weer

Die nare kruipers komen voort uit stukjes van de grasaren, die u nu weer volop langs de wandelpaden ziet staan.
Uw hond kan hier in deze tijd van het jaar heel veel last van hebben namelijk.

Lees gauw verder

Feest voor de hond, want er komt een pakketje

Eindelijk komt vandaag het beloofde pakket voor jou en jouw trouwe viervoeter.

Lees gauw verder

Mijn verjaardag

Vandaag is het feest, ik word 33 jaar en daarom hebben we vanavond bij ons thuis een feestje. Voor alles en iedereen gezellig, toch denk ik in mijn achterhoofd: “Is het wel zo gezellig voor alles en iedereen?”

Lees gauw verder