Blogs

Vakantie perikelen met de hond

Waar ga je eigenlijk naar toe?

Ga je naar de zon of ga je liever naar de sneeuw en koelte. Waar houd je eigenlijk van? Allemaal dingen waar je over na gaat denken als je op vakantie gaat.
Proberen rekening te houden met iedereen die mee gaat, zodat alle gezinsleden een optimale en ontspannen vakantie kunnen vieren. Één gezinslid kan moeilijk beslissen en daarvoor zal jij een beslissing moeten maken, maar wat is dan de juiste beslissing?

Uiteraard heb ik het over jullie harige gezinslid. Hij kan niet praten of duidelijk maken waar hij heen wil op vakantie, maar wat een grote kans is is dat hij zich relaxt en comfortabel wil voelen.

Ik heb de eigenaren van Joep, Okki, Demi, Puck en Baloe gesproken. Zij willen hun zonnige vakantie optimaal beleven, zodat ze niet bezorgd hoeven te zijn over hun trouwe viervoeter in de tent of caravan. De temperaturen in tent/caravan lopen snel hoog op en Joep, Okki, Demi, Puck en Baloe kunnen geen kant op, alleen een raampje open voor de ventilatie is te weinig. Er zal dus altijd iemand bij de honden moeten blijven.

Daarom hebben de eigenaren van bovenstaande honden verschillende oplossingen bedacht.
🐾 Demi mag mee naar Oostenrijk en daar genieten van prachtige wandelingen door de bergen. Na de wandelingen mag ze lekker bijkomen in een lekker berghuisje met airco.
🐾 Okki en Baloe mogen bij goede vrienden blijven, zij kennen de honden goed en kunnen daarmee de eigenaren en de honden een heerlijke vakantie geven.
🐾 Puck en Joep mogen naar het pension, ze hebben van te voren kennis gemaakt en weten waar ze terecht gaan komen. Heerlijke racemomenten, plens- en plonsplekken en een zalige plek onder de bomen om bij te komen.

Kortom ook hier optimaal vakantie voor de honden en daarom kunnen de eigenaren ook onbezorgd vakantie vieren.