Soort aanbod

Creatieve workshops

Stap voor stap gaan we samen creatief aan de slag om voor jouw trouwe viervoeter kwalitatief mooi en stevig hondenspeelgoed te maken. Zo kun je eens afwisselen en je hond een plezier doen met allerlei soorten en maten speeltjes.

lekker variëren met je hondenspeelgoed

Nieuw hondenspeelgoed is leuk, maar....

Een tijdje terug hoorde ik een leuk verhaal over een hond en zijn nieuwe hondenspeelgoed. Graag deel ik hier het verhaal over Bello (is een fictieve naam) 

Bello is een vrolijke en overenthousiaste hond met een berg aan energie. De eigenaar van Bello wilde daar wat mee, behalve speuren wilde ze ook hondenspeelgoed in huis halen. 

Tijdens het online struinen viel haar oog op het kleurige en zachte hondenspeelgoed. Voor ze het wist lag het in haar winkelmand en een paar dagen later begon het speelplezier met haar Bello. Lekker sjorren, trekken en gek doen, maar binnen de kortste keren schoot het los of was het doormidden. Dat is natuurlijk niet helemaal wat je voor ogen hebt als je een vrolijk gekleurd hondenspeeltje koopt voor je hond.

Ik hoor je denken, waarom koopt ze dan niet ander soort speelgoed? Nou dat zal ik je vertellen, Bello wordt zo blij van stoffen speelgoed, hij vindt ander hondenspeelgoed een stuk minder aantrekkelijk en laat het zelfs links liggen.

Elke week nieuw hondenspeelgoed kopen is natuurlijk ook geen optie. Gelukkig heb ik een oplossing voor het “probleem” van Bello’s eigenaar. Herken je jezelf in dit verhaal, dan is de oplossing er misschien ook wel voor jou.

Maar wat als...

Onbeperkt hondenspeelgoed

Hoe leuk zou het zijn als jij je lieve hond geregeld kunt verwennen met nieuw speelgoed, zonder dat je daar keer op keer grof geld voor uit hoeft te geven?

Onbeperkt kunnen spelen, zonder dat je hoeft te balen dat je hond het kapot maakt. Hij vindt het slopen, sjorren, bijten en trekken aan dat speelgoed juist zo leuk. Wie ben jij dan om steeds te zeggen: “Doe maar niet Bello?”

Heerlijk als je hem zijn gang kunt laten gaan, wetende dat je een alternatief achter de hand hebt.

Hoe kun jij dit voor elkaar krijgen

Ik help je hier graag bij

Met veel liefde, plezier en hondenharen maak ik al jaren voor groot en klein hondenspeelgoed. Als je het hondenspeelgoed op de juiste manier gebruikt of laat gebruiken gaat het een lange tijd mee. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het materiaal, de zorg waarmee het gemaakt is en de afwerking van het product.

Natuurlijk maak ik voor jouw hond ook met veel passie nieuw hondenspeelgoed, maar hoe leuk is het als je het zelf leert maken. Een mooie uitkomst voor de eigenaar van Bello en misschien ook wel voor jou.

Tijdens een workshop neem ik jou mee in het knoopavontuur. Met twee linkerhanden, twee rechterhanden, het is mij om het even. Aan het einde van de workshop ga jij met zelf geknoopt hondenspeelgoed naar huis. 

Hoe je knoopt, waar je op moet letten en hoe je het afwerkt, zijn een aantal vragen waar ik tijdens de workshops antwoord op geef.

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.